Російська залізниця отримала рознарядку на 10 тисяч найманців - Генштаб ЗСУ

Керівництво Російської залізниці розіслало своїм структурним підрозділам підготувати для участі у війні проти України 10 тисяч співробітників. Про це ввечері 3 вересня повідомив Генеральний штаб Збройних Сил України.

"Державним компаніям Російської Федерації доведено нові норми підбору "добровольців" на війну. Так, компанія «российские железные дороги» отримала рознарядку на пошук серед цивільних працівників до 10 тис. нових кандидатів на короткостроковий контракт", - зазначили в українському Генштабі.

Як повідомлялось раніше, влада Бурятії не може укомплектувати іменний батальйон "Байкал", який формується для війни проти України.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті