Кримські партизани звернулися до чеченців: "Росія вбила десятки тисяч ваших близьких і повторює це з українцями. Настав час це припинити!"

Військовий рух українців і кримських татар "АТЕШ" звернувся до чеченців із закликом звільнитися від ярма РФ і відродити Ічкерію. Відповідне звернення опублікував Телеграм-канал "Атеш".

"Брати чеченці! Ви стали безпосередніми свідками жаху, що творила і творить росія. Саме вона вбила десятки тисяч ваших близьких і повторює це з українцями. Настав час це припинити! – сказано у зверненні. – Імперія зла руйнується на очах. Починаються фундаментальні процеси серед народів сьогоднішньої РФ. Це реальний шанс звільнитися і відродити Ічкерію!", - йдеться у повідомленні.

"Закликаємо Вас не виконувати злочинні накази путінського посіпаки – кадирова. Знайдіть можливість вступити в українські підрозділи ваших побратимів. Чеченський батальйон імені Джохара Дудаєва, Шейха Мансура і Хамзата Гелаєва чекають на вас!", - пишуть у "Атеш".

Партизани також закликали до боротьби й прийняття правильного рішення.

"Батальйон "Ахмат", що зараз рухається до Ростова – прийміть правильне рішення. Знищіть якомога більше пригожинців і путінців та перетніть кордон з Україною. Боріться з найкращими синами чеченського народу за свободу і щасливе майбутнє Чечні", -  закликають у "Атеш".

Раніше повідомлялося, що відповідальність за замах на Прилєпіна взяв рух "Атеш".

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті