"Робимо все, щоб звільнити нашу землю" - Сирський про 10-ту річницю початку АТО на Донбасі

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський зробив заяву до 10-ї річниці оголошення Антитерористичної операції (АТО) на Донбасі 14 квітня 2014 року, подякувавши всім українським захисникам, які стали на захист України. Про це він написав у Фейсбук.

"Рівно 10 років тому, 14 квітня 2014 року, на виконання рішення РНБО розпочалася Антитерористична операція... Ми робимо все, щоб звільнити нашу землю", - йдеться у повідомленні.

Сирський зазначив, що оголошення Антитерористичної операції "стало реакцією на захоплення Слов'янська (Донецька обл. - ІФ-У) спецпідрозділом фсб рф на чолі з міжнародним злочинцем, за наказом очільника Кремля".

"З честю виконував обов'язки і начальника штабу Антитерористичної операції, і заступника керівника Антитерористичної операції, і керівника Антитерористичної операції", - зазначив він.

Сирський подякував кожному українському захиснику та кожній захисниці, які навесні 2014 року стали до лав підрозділів Сил безпеки та оборони України.

Він також закликав цього дня згадати всіх загиблих захисників. 

Нагадаємо, Сирський заявив, що Окупанти отримали завдання захопити Часів Яр до 9 травня. 

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті