РФ за добу здійснила 119 обстрілів Херсонщини, одна людина загинула, троє дістали поранення

По Херсонській області ворог за добу здійснив 119 обстрілів, випустив 664 снаряди, через обстріли одна людина загинула, поранені троє людей, з них - одна дитина. Про це повідомив у Телеграм очільник Херсонської ОВА  Олександр Прокудін 20 січня.

"За минулу добу противник здійснив 119 обстрілів, випустивши 664 снаряди з мінометів, артилерії, РСЗВ, танків і БПЛА. По місту Херсон ворог випустив 30 снарядів", - написав він.

"Через російську агресію 1 людина загинула, ще 3 - дістали поранення, з них - 1 дитина", - наголосив Прокудін.

За даними ОВА, російські військові влучили в житлові квартали населених пунктів області; об'єкт критичної інфраструктури та церкву в Херсонському районі.

Як повідомлялося, рашисти завдали ракетного удару по аграрному підприємству на Херсонщині, внаслідок чого загинула людина. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті