РФ за добу завдала по Україні три ракетних і 76 авіаударів, здійснила 61 обстріл із РСЗВ

За добу ворог завдав 3 ракетних і 76 авіаційних ударів, здійснив 61 обстріл із реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і населених пунктах. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечерньому зведенні 8 квітня. 

Згідно зі зведенням, опублікованим у понеділок увечері, ворог завдав авіаційних ударів поблизу Білопілля Сумської області та міста Суми, Петропавлівки Харківської області, Стельмахівки, Макіївки, Серебрянського лісництва Луганської області, Іванівського, Роздолівки, Костянтинівки, Новобахмутівки, Новоселівки Першої, Очеретиного, Уманського, Олександрополя, Водяного, Урожайного Донецької області, Роботиного Запорізької області.

Від артилерійських і мінометних обстрілів окупантів постраждали понад 120 населених пунктів у Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях та місто Херсон.

Як повідомлялося, російські окупанти 8 квітня обстріляли Часів Яр на Донеччині, внаслідок чого загинула одна людина.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті