Рашисти завдали за добу 20 ракетних та авіаційних ударів по Україні

Російські окупанти протягом доби завдали трьох ракетних і 17 авіаційних ударів по території України. Про це 3 квітня у вечірньому зведенні повідомив Генштаб ЗСУ.

"Протягом доби противник завдав 3 ракетних і 17 авіаційних ударів, здійснив понад 20 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і цивільній інфраструктурі населених пунктів", - повідомили українські військові.

Окремо в Генштабі наголосили, що по всій Україні зберігається висока ймовірність нанесення ракетних та авіаційних ударів.

Нагадаємо, раніше також повідомлялося, що наші військові за добу відбили понад 45 атак росіян.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті