Рашисті вдруге за добу обстріляли Нікопольский район Дніпропетровщини

Російські військові вдруге за день обстріляли "Градами" Червоногригорівську громаду Нікопольского району на Дніпропетровщини. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резниченко у Телеграм 7 серпня.

"Другий за день обстріл Нікопольського району. Під вогонь ворожих "Градів" потрапила Червоногригорівська громада. Туди прилетіло 20 російських снарядів. Обстрілом пошкоджена насосна станція. Без води залишилися мешканці трьох сіл громади - це майже 7 000 людей. Пошкоджено кілька дачних будинків. Сталося декілька загорянь. Вогнеборці їх уже приборкали. Попередньо, люди не постраждали", - написав Резниченко.

Як раніше повідомлялось, 7 серпня на Дніпропетровщині від обстрілів росіян постраждали два райони - Нікопольський та Криворізький.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті