Рашисти звільнили більшу частину зеків із Херсонської колонії – Генштаб

Російські окупанти продовжують поповнювати свої втрати за рахунок ув'язнених – вони звільнили більшу частину зеків із Херсонської колонії. Про це 24 жовтня повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Російські окупаційні війська для поповнення поточних втрат продовжують активно вербувати ув'язнених як на території росії, так і на тимчасово окупованих територіях. Так, з виправної колонії №90 у місті Херсон, після так званих бесід із представниками ФСБ РФ, звільнили більшість злочинців", повідомили українські військові.

Паралельно з цим, як зазначили у Генштабі, окупанти продовжують евакуацію поранених на тимчасово окуповану територію Криму.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ЗСУ в Херсонській області збили два російські вертольоти Ка-52 за півгодини.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті