ПВК "Вагнер" не існує - Пєсков

Приватної військової компанії "Вагнер" не існує, від неї залишилася тільки група "Вагнер", і невідомо, що буде з цією групою. Про це заявив спікер Кремля Дмитро Пєсков сьогодні, 25 серпня, - пишуть росЗМІ.

"Давайте не забувати, що такої структури немає, не існує де-юре - ПВК "Вагнер". Існує, дійсно, група "Вагнер...", - сказав Пєсков.

Йому також поставили запитання про подальшу долю групи "Вагнера".

"Існує група "Вагнер", яка зробила внесок у СВО. Т.в.о. глави ДНР Денис Пушилін учора про це говорив. Геройство цих людей не буде забуто. Майбутнього - не знаю", - заявив Дмитро Пєсков.

Як повідомлялося, у Кремлі відмовилися говорити про те, чи точно загинув глава ПВК "Вагнер" Євген Пригожин унаслідок авіакатастрофи у Тверській області.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті