Путін прокоментував ситуацію з поверненням олігарха Фрідмана в РФ: ті, хто порушив закон, відповідатимуть

Путін прокоментував ситуацію з поверненням до росії олігарха Фрідмана. Про це повідомили росЗМІ 13 жовтня.

За його словами, росіяни, які виїхали з країни, мають право повернутися, але якщо вони порушили закон, то мають за це відповісти.

"У нас вільна країна, і людина має право вибрати місце проживання так, як вона вважає за потрібне для себе. І тут немає жодних обмежень, і тут я не бачу нічого аморального. Питання в поведінці тієї чи іншої людини, у діях її. Якщо ці дії такі, що порушують чинні закони в Росії, то, природно, кожен має за це відповідати, де б він не перебував", - сказав Путін. 

Він додав, що ті, хто "аморально поводилися стосовно Батьківщини, відчуватимуть це в разі повернення".

Раніше повідомлялося, що гауляйтер окупованої частини Запорізької області хоче, щоб ФСБ РФ перевірила олігарха Фрідмана. Нібито фінансує ЗСУ.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті