Путін назвав дії Пригожина "заколотом і ударом в спину" та пригрозив "неминучим покаранням"

Російський диктатор путін 24 червня виступив із заявою у зв'язку з "військовим заколотом" ватажка терористичної групи Вагнера Євгена Пригожина, назвавши його "зрадою". Його звернення опублікувала пресслужба Кремля 24 червня. 

Водночас Євгена Пригожина путін жодного разу не назвав на ім'я. За словами путіна, "заколот" Пригожина є "ударом у спину країні".

"Ми зіткнулися зі зрадою, непомірні амбіції призвели до зради росії. Будь-яка смута – смертельна загроза, наші дії будуть жорсткими", - заявив путін.

Він порівняв дії Пригожина з лютневою революцією 1917 року, яка призвела до громадянської війни. 

Російський диктатор додав, що віддав наказ про "нейтралізацію організаторів заколоту", щоб усі винні понесли "неминуче покарання".

Як повідомлялося, ПВК "Вагнер" захопили військові об'єкти в Ростові, Пригожин вимагає від міноборони РФ привезти до міста "начальника Генштабу і Шойгу".

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті