Путін купався в ополонці на Хрещення, але доказів цього не буде – Пєсков

Російський диктатор путін встиг скупатися в ополонці на Водохреща, але фото чи відео з ним кремль публікувати не буде. Про це 19 січня заявив речник диктатора Дмитро Пєсков.

"Сьогодні свято Водохреща, президент брав участь у Хрещенських купаннях. Робив він це в Підмосков'ї. Цього разу жодних відео чи фото-матеріалів немає, просто повідомляємо, що він дотримався своєї традиції", - заявив речник російського президента.

Варто зазначити, що раніше путін також відмовився від проведення великої прес-конференції – причому зробив це вперше за роки свого правління. Та й на тих заходах, на яких диктатор таки з'являвся, він також намагався дистанціюватись від оточуючих.

Нагадаємо, що 7 січня для путіна провели індивідуальне Різдвяне богослужіння – він був один у порожньому храмі.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті