Після загибелі сотень "мобіків" у Макіївці російські пропагандисти вимагають селити їх у підвалах окупованого Донбасу

Російські пропагандисти підтверджують загибель кількох сотень мобілізованих під час обстрілу будівлі училища №19 в окупованій Макіївці та вимагають покарати винних, які поселили їх у будівлю училища, і надалі селити у підвалах та рити бункери. Про це у своєму Телеграм-каналі пише російський пропагандист Данило Безсонов.

"Багато постять ПТУ з Макіївки. Ну, що сказати, так буває, коли якийсь геній розміщує особовий склад у навчальному закладі на 10-й місяць війни. Треба його обов'язково нагородити, якщо він не задвохсотився. І все це за наявності у Донецьку та передмістях величезної кількості підприємств із найміцнішими підвалами", - пише Безсонов.

На думку пропагандиста, російське командування не представляє досі, на що здатні "Хаймерси", і чинить бездарно в питанні розселення мобілізованих.

"З приводу удару по Макіївському ПТУ. Місцеві повідомляють, що удару було завдано рівно о 00:01 за нашим часом. За моїми даними противник в черговий раз застосував американське РСЗВ "Хаймерс". Судячи з усього, високе командування досі не в курсі про можливості цієї зброї Сподіваюся, що винних, які приймали рішення щодо використання цього об'єкта, буде покарано На Донбасі достатньо занедбаних об'єктів з міцними будівлями та підвалами, де можна розосереджено розміщувати особовий склад, а якщо все зайнято, то давно можна було нарити бункери шахтобудівної технікою", - розмірковує Безсонов.

Нагадаємо, кілька сотень рашистів загинули у новорічну ніч на військовій базі у Макіївці.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті