Після обміну тіл й експертизи перепоховали захисника з Луганщини Сергія Владикіна, який загинув 4 березня 2022 року

У Дніпрі на Алеї Слави попрощалися із луганським прикордонником Сергієм Владикіним, тіло якого вдалось повернути під час останнього обміну. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 6 лютого.

"Головний сержант, інспектор прикордонної служби загинув 4 березня 2022 року під час бою з окупантами у селищі Новокраснянка на Луганщині. Довгий час його тіло було на окупованій території й лише після обміну тіл та проведення експертизи його перепоховали", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що Сергій народився у Лисичанську, де і прожив усе життя. Закінчив Донецьке училище міліції MBC України, служив у Луганському прикордонному загоні. Нині одна з вулиць його рідного міста перейменована на його честь. Нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

Раніше повідомлялось, що з російського полону повернулись луганські прикордонники, які вважалися зниклими безвісти майже 2 роки.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті