Нацгвардія готує плацдарм для наступу під Авдіївкою

Національна гвардія відбиває атаки окупантів і готує плацдарм для власного наступу на Авдіївському напрямку. Про це 14 липня на брифінгу заявив заступник директора департаменту планування із застосування Нацгвардії Микола Уршалович.

"На Авдіївському напрямку втрат позицій і територій не допущено. Противник атакує постійно, робить вилазки, але його спроби успіхів не мають. Підрозділи Національної гвардії утримують ініціативу та готують плацдарм для розширення і продовження наступальних дій", - розповів Уршалович.

Зокрема, на цьому напрямку спецпризначенці Нацгвардії знищили російський танк разом з екіпажем із Javelin. Крім цього, на цьому напрямку вдалося знищити 58 солдатів і поранити ще дев'ять окупантів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сили оборони за тиждень просунулися на 1700 метрів на Мелітопольському напрямку.

Статті

Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Всі статті