Мультсеріал про Пса Патрона: для перегляду доступна нова повчальна серія

Нова серія мультсеріалу про Пса Патрона вже доступна для перегляду. Про це повідомила ДСНС України у своєму Телеграм-каналі 25 грудня, розмістивши один із епізодів мільтсеріала. 

"В цьому епізоді Патрончик мав нічні пригоди через Бубухів. Але в цей раз електричні. Він шукав діамант, який от-от мав вибухнути! А чим це завершилось… Мерщій дивитися разом з малечею!" - сказано в повідомленні.

ДСНС закликає батьків при перегляді звернути особливу увагу дітей на кластерні боєприпаси, які показані наприкінці. Це дуже небезпечні предмети, які несуть смертельну шкоду, і можуть вибухнути навіть від невеличкого коливання! Вони можуть ховатися на землі, в кущах, високо на дахах будинків чи на деревах. Їхній хвостик схожий на квітку чи зірку, а самі вони сірого кольору (металеві). 

"В жодному разі не наближайтесь і не чіпайте такі предмети! А якщо побачили - телефонуйте 101", - сказано в повідомленні.

Нову серію мультсеріалу можна подивитись за посиланням.

Раніше повідомлялось, що в Києві нагородили службових собак.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті