Мінсоцполітики запустило аналітичний дашборд «Гуманітарна допомога»

ДП «Інформаційно-обчислювальний центр Мінсоцполітики» розробило аналітичний інструмент для відстежування інформації щодо обліку гуманітарної допомоги. Про це повідомила пресслужба Міністерства соціальної політики.

«У рамках роботи Автоматизованої системи реєстрації та обліку гуманітарної допомоги презентовано новий аналітичний інструмент – дашборд «Гуманітарна допомога», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що за допомогою дашборду можна слідкувати за інформацією, зокрема, щодо кількості зареєстрованих в системі гуманітарних вантажів, декларацій, отримувачів гуманітарної допомоги тощо.

Як повідомлялося, з 1 грудня 2023 року в Україні почала діяти Автоматизована система реєстрації та обліку гуманітарної допомоги. За цей час у системі було зареєстровано 4 678 гуманітарних вантажів, подано 2 510 декларацій та зареєстровано 5747 отримувачів.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті