Міноборони РФ наказало мобілізувати колаборантів на окупованих територіях - ЦНС

На окупованих територіях України росіяни готують до мобілізації місцевих колаборантів. Про це 15 квітня повідомили в Центрі національного спротиву.

"Так звані районні адміністрації окупантів на тимчасово окупованих територіях України отримали вказівку передати списки власників російських паспортів до місцевих "військкоматів", - повідомили в ЦНС.

Відповідну вказівку розіслало міністерство оборони РФ. Її необхідно виконати до 18 квітня. Ці списки необхідно подати в електронному форматі, а також зібрати копії документів усіх працівників окупаційних адміністрацій і передати в місцеві так звані "військкомати".

Подібні дії пов'язані з рішенням окупантів мобілізувати колаборантів. При цьому, нагадали в ЦНС, тільки на тимчасово окупованих територіях Донецької області окупанти створили 23 свої "військкомати".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рашисти відбирають закордонні паспорти у колаборантів в окупованому Мелітополі.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті