Литва почне конфісковувати автомобілі з російськими номерами з 11 березня

Литва з 11 березня почне конфісковувати автомобілі із російськими номерами. Винятком стане транзит до Калінінградської області та з неї. Про це з посиланням на митну службу Литви повідомляє Liga.net.

Як повідомляється, автомобілі з російськими номерами мають залишити територію Литви та Євросоюзу до цього часу, якщо не будуть зареєстровані у країні. В іншому випадку їхнім власникам загрожують штраф та конфіскація транспортного засобу на підставі статті 515 Кодексу про адміністративні правопорушення.

Ця норма не стосуватиметься автомобілів, що прямують транзитом до Калінінградської області та з неї. Вони зможуть перебувати у Литві протягом доби. Під час транзиту в автомобілі повинен перебувати його власник, без власника транспортний засіб на територію Литви просто не пустять.

Як повідомлялося, поправки до закону про дорожній рух, ухвалені латвійським Сеймом 15 листопада минулого року, передбачають, що транспортний засіб, зареєстрований у РФ, має бути перереєстровано в Латвії до 14 лютого включно, або його необхідно вивезти з Латвії.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті