Ватажок "ДНР" про рішення путіна: "Ні про яке перемир'я і мови бути не може!"

Рішення путіна про тимчасове припинення вогню із боку російських окупантів не можна вважати оголошенням перемир'я. Про це заявив ватажок ДНР Денис Пушилін.

"Рішення нашого президента як людини православної відноситься саме до православних людей, яким важливо сходити до церкви, відстояти службу на свято Різдва Христового. Керівництво частини України зі зрозумілих причин ми не вважаємо православними", - цинічно пише російський ставленик.

"Рішення стосується припинення ініціативного вогню або наступальних дій з нашого боку. Але це не означає, що ми не відповідатимемо на провокації противника! Або дамо хоч якийсь шанс ворогові в ці святкові години покращити свої позиції на лінії зіткнення", - заявив Пушилін. .

Як повідомлялося раніше, починаючи з 2014 року всі "перемир'я" чи "припинення вогню", які оголошувала РФ, зводилися до спроб покращення позицій окупаційних військ.

Статті

Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Всі статті