Звільненого гауляйтера Маріуполя в окупованому Донецьку госпіталізували з алкогольним отруєнням та "убитою" через горілку печінкою - рух "Маріуполь.Спротив"

Маріупольський гауляйтер Костянтин Іващенко напередодні свого звільнення отримав алкогольне отруєння. Про це повідомляється у телеграм-каналі партизанського руху "Маріуполь.Спротив".

"Іващенко в лікарні в Донецьку - не новина. Новина в причині. Вчора Іваща терміново госпіталізували з наслідками алкогольного отруєння. Наші джерела кажуть, що дуже болить печінка в мразоти. Раптом. Судячи за все з лікарні він вийде одразу на кладовище. Зворотній відлік запущено. Вся нагорода за зраду - красивий похорон поруч з тисячями вбитих їм маріупольців. Пропонуємо після деокупації на його могилі зробити громадський туалет. Аби кожен маріуполець мав можливість особисто висловити “шану” цієї паскуді. Вона того варта", - написали маріупольські партизани.

Як повідомлялося раніше, ватажок "днр" Денис Пушилін "звільнив" гауляйтера Маріуполя та замінив намісника Новоазовського району.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті