У напрямку Бердянська окупанти масово перекидають війська і техніку через Маріуполь

Російські військові перекидають через захоплений Маріуполь у бік окупованого Бердянська Запорізької області все більше живої сили та військової техніки. Про це у Телеграмі 1 серпня повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

"Фіксуємо чергове велике перекидання поки живої сили та БК через Маріуполь у напрямку Бердянська. Зафіксовано понад 20 вантажівок та інженерний транспорт у колонах. Руху "важкої техніки" на кшталт танків удень не фіксували", - написав він і опублікував відповідне відео.

Андрющенко зазначив, що після моніторингу акаунтів російських військових у маріупольських пабліках є дані про оновлення абсолютної більшості в термін від п’яти днів до двох тижнів.

"Цікава тенденція, зі 100% акаунтів, які засвічено в Маріуполі після перекидання за аналітичною гіпотезою в бік фронту назавжди зникає з мережі не менше 40%. Це може корелюватися з динамікою втрат росіян. Хороша статистика", - додав радник мера.

Як повідомлялося, напередодні в Маріуполі зафіксовали перекидання 12 танків та шести самохідних артустановок з Мангуша в бік Бердянська

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті