"Поведінку військовослужбовців засуджуємо". На Львівщині черговий скандал з ТЦК

Львівський ОТЦК та СП відреагував на скандальне відео з працівниками Яворівського відділення, які ніби у нетверезому стані затримали волонтера, який перевозив безпритульних тварин з прикордоння Харківщини, яке зʼявилося у мережі 26 ківтня.

"Сьогодні у Львівський ОТЦК та СП громадяни надіслали відео, на якому зафіксовано, начебто, протиправні дії з боку працівників ТЦК.  Інформуємо, що 26 квітня близько 04:00 представники першого відділу Яворівського РТЦК та СП у рамках взаємодії з ДСПУ КПП «ШЕГИНІ» доставили у вищезгаданий ТЦК військовозобов’язаного громадянина. Даний громадянин пройшов медичне обстеження Мостиською територіальною позаштатною військово-лікарською комісією при Яворівському РТЦК та СП, за результатами якої був визнаний придатним до військової служби.  Однак дві громадянки, які супроводжували військовозобов’язаного систематично вступали в суперечку й провокували військовослужбовців на конфлікт. Таким чином перешкоджали військовослужбовцям у виконанні їхніх службових обов’язків.   Поведінку військовослужбовців засуджуємо. Проводиться службова перевірка, обставини з’ясовуються", - прокоментували в обласному ТЦК.

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті