Додаткова броня не допомогла: ЗСУ підбили танк рашистів з каналізаційними люками (ВІДЕО)

Українські захисники на Херсонщині знишили танк російських окупантів, що був "посилений" вкраденими каналізаційними люками. Про це йдеться на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України 8 листопада.


"Вкрадені каналізаційні люки не змогли захистити російських танкістів від справедливого покарання. На Херсонщині воїни однієї з аеромобільних бригад Десантно-штурмових військ Збройних Сил України продовжують звільняти рідну землю від окупантів", - йдеться у повідомленні.

Так, на відео зафіксовано ефективне знищення українськими десантниками військової техніки та особового складу збройних сил країни-агресора.

"Хочеться зауважити, що ворог, для того щоб вижити, вдається до різноманітних, іноді безглуздих хитрощів. Так, на одному з підбитих танків українські воїни виявили “додаткову броню”, а саме вкрадені каналізаційні люки, які мали служити екіпажу захистом від ураження. Але це їм не допомогло врятуватися - фінал все рівно один. Так і надалі буде з кожним загарбником!", - зазначили наші військові.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті