"Київ бомбили..." До 53 людей зросла кількість постраждалих через ракетний удар РФ по Києву, з них 6 дітей

П’ятдесят три людини, серед яких є діти, постраждали внаслідок ракетної атаки, завданої російськими військами по Києву 13 грудня. Про це у ефірі телемарафону повідомив речник КМВА Михайло Шаманов.

"Інформації про загиблих немає. Взагалі постраждала 53 особи, з них 6 дітей. Найстаршій людині 80 років, наймолодшій – 5. Всім надана медична допомога", - сказав він.

За інформацією поліції, 15 людей госпіталізовано. Попередні діагнози: колото-різані рани та гостра реакція на стрес.

Своєю чергою у ДСНС поінформували, що у Дніпровському районі Києва через обстріл пошкоджено фасад багатоповерхівки, сталося загоряння балкона на 6 поверсі. У дворі будинку палало 8 автівок.


Також пошкоджень зазнала будівля садочку. Понівечено фасад будівлі, вибиті вікна.

Згідно з інформації ДТЕК, 35 будинків залишаються без світла у цьому районі внаслідок пошкодження уламками збитих ракет ліній електропередачі. Орієнтовно електропостачання буде відновлено до 14:00.

Раніше повідомлялось про 51 постраждалу від ракетної атаки РФ людину в Києві.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті