Уламки збитих ракет впали в чотирьох районах Києва, сталися пожежі, більше 50 постраждалих – КМВА

Після робити ППО по збиттю ворожих ракет над Києвом в ніч на 13 грудня зафіксовано біля десятка падіння уламків у Голосіївському, Дарницькому, Дніпрянському та Деснянському районах столиці. Про це повідомила міська військова адміністрація у Телеграмі.

Зокрема в Дніпровському районі попередньо є загорання в багатоквартирному житловому будинку. Підрозділи ДСНС працюють по виклика.

"В Дніпровському районі, де зафіксовано пошкодження фасаду будинку та загорання на 7-му поверсі була проведена евакуація мешканців - врятовано 17 людей, з них 7 дітей. Постраждалим надана медична допомога", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у цьому районі вибуховою хвилею вибило вікна в двох житлових будинках. Сталося загорання приватного житлового будинку. Зафіксоване падіння уламків ракети ще на три домівки. Є часткове руйнування будинків та допоміжних споруд.

Також внаслідок збиття ворожих повітряних цілей зафіксовано численне падіння уламків Деснянському та Дарницькому районах. Зокрема, на відкритих ділянках, проїжджі частини та в житлових багатоповерхівках, авто у дворах.

Уточнюється, що ще на двох інших локаціях Деснянського району були виявлені палаючі уламки ракет на відкритій території.

Водночас у Дарницькому районі відбулося загорання приватного будинку на площі 400 кв. метрів.

Унаслідок падіння уламків під час ракетного удару військ РФ по Києву постраждала 51 людина, з них 6 дітей.

Статті

Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Всі статті