Дніпро витратив майже 3,5 млрд гривен на підтримку Сил оборони – мер

Дніпро продовжує забезпечувати українських бійців технікою, автівками та спорядженням і залишається лідером серед українських міст із забезпечення оборонців на передовій необхідним. Про це 12 вересня повідомила Дніпровська міська рада. 

Нині чергова партія відправилася на передову – це близько сотні одиниць найнеобхіднішого. Насамперед дрони, тепловізори та рації. Крім цього, оборонцям надали замовлену ними комп’ютеру техніку та антени-підсилювачі. 

Загалом за період повномасштабної агресії Дніпро витратив на потреби оборони і обороноздатність міста майже 3,5 млрд гривень.

Мер Борис Філатов зазначив, що місто і далі робитиме все для допомоги армійцям на передовій.

"Зараз, як і щотижня, ми надаємо допомогу нашим оборонцям на декілька мільйонів гривень. Це різне обладнання. І далі продовжуємо працювати", - сказав він.

Як повідомлялося, у Донецькій області волонтери передали дрони та медикаменти захисникам на фронті.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті