Діти переселенців від 7 до 17 років можуть безкоштовно відпочити на Закарпатті: відкрито реєстрацію

Реєстрацію на дитячий кемп психологічної підтримки «Маячки» на весняний та літній сезони 2024 року розпочато благодійним фондом «СОС Дитячі Містечка». Про це повідомляє Луганська ОДА 3 квітня.

"Це 14-денний ресурсний проєкт, спрямований на психологічну підтримку, відпочинок та відновлення дітей, які постраждали внаслідок російської військової агресії в Україні. Кемп розташований на безпечній та затишній території: село Горбок, Іршавський район, Закарпатська область. Відбір дітей проводиться поступово, на кожну зміну окремо. Відповідно погодження участі вашої дитини/тей у кемпі відбуватиметься впродовж усієї весни-літа, за 15-10 днів до початку кожного нового заїзду", - йдеться у  повідомленні.

Усі умови і реєстрація за посиланням.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті