Білорусь та росія планують теракт “під чужим прапором” на території Білорусі - ЦНС

Спецслужби росії та Білорусі планують провести операцію на території Білорусі, щоб звинуватити у теракті Україну. Про це повідомляє Центр національного спротиву у своєму телеграм-каналі 10 жовтня.

“Між фсб рф та КДБ РБ існує домовленість про проведення операції “під чужим прапором” на території білорусі з подальшим звинуваченням України у цьому”, - зазначається у повідомленні.

За інформацією ЦНС, об’єктом для теракту розглядається нафтобаза «БРЕСТОБЛНЕФТЕПРОДУКТ» поблизу населеного пункту Прилуки Брестської області, куди спецслужби “сусідів” планують здійснити скид вибухівки з БпЛА.

“За інформацією від білоруського підпілля, в серпні цього року вагнерівці проводили аеророзвідку об‘єктів для потенційного місця проведення такої операції”, - додали у ЦНС.

Як повідомлялось раніше, Білорусь знову продовжила спільні з РФ військові навчання.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті