ЗСУ просуваються вперед в районі Бердянська та ще на двох напрямках на Донбасі – Генштаб

Збройні Сили України мають успіх у наступальній операції на Бердянському напрямку. Про це повідомив речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов під час включення з Military Media Center 13 червня.

За його словами, протягом доби на цьому напрямку українські сили просунулися від 500 метрів до одного кілометру. Загальна площа взятої під контроль території склала до трьох квадратних кілометрів.

Крім того, наші війська продовжують штурмові дії на Бахмутському напрямку й мають успіх у районі Берхівського водосховища. Тут за добу просунулися на 250 метрів, а на Торецькому напрямку – на 200 метрів.

"Наразі на напрямках, де наші війська в обороні, жодної позиції не втрачено, російські окупанти здійснюють активні артилерійські обстріли з усього спектру озброєння та наносять авіаційні удари", - зазначив Ковальов.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті