ЗСУ ліквідували за добу 810 окупантів й відбили понад 40 ворожих атак на різних напрямках

Між Силами оборони України та російськими військами протягом доби відбулися 64 бойових зіткнення, найгарячіший напрямок - Авдіївський. Про це повідомив Генштаб ЗСУ в зведенні 2 січня.

Так, на Куп’янському напрямку українські захисники відбили сім атак біля Синьківки та східніше Петропавлівки Харківської області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

Водночас на Бахмутському напрямку наші воїни відбили 10 атак противника в районах Богданівки, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

Ще чотири атаки ворога було відбито на Авдіївському напрямку поблизу Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 19 атак в районах Первомайського та Невельського Донецької області.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили три атаки противника неподалік Роботиного Запорізької області.

Крім того, ЗСУ за добу ліквідували 810 окупантів, знищили сім танків, 13 бронемашин, 49 артсистем, дві РСЗВ, засіб ППО, 53 безпілотники, 42 одиниці авто і спецтехніки противника.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті