З Бахмута евакуювали 26 людей, в тому числі одну дитину – МВС (ФОТО)

З Бахмута до залізничного вокзалу в місті Покровськ Донецької області рятувальники евакуювали 26 людей за останню добу, в тому числі одну дитину. Про це повідомило МВС України у своєму телеграм-каналі 24 листопада.

"На Донеччині триває обов'язкова евакуація населення в більш безпечні регіони країни, – сказано в повідомленні. – Протягом минулої доби особовим складом ДСНС у Донецькій області надано допомогу під час перевезення з пункту збору та реєстрації до місця посадки в евакуаційні потяги та автобуси з міста Бахмут до міста Покровськ 26 особам, з них одна дитина".

Уточнюється, що, зокрема, під час евакуації в Покровському районі надана допомога 101 особі, з них 20 дітей та 13 осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Підкреслюється, що всього з 24 лютого рятувальниками евакуйовано з населених пунктів Донецької та Луганської областей майже 10 тисяч осіб.

Раніше повідомлялось, що зі Стельмахівки на Луганщині загалом евакуювали 32 людей.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті