Сповідь окупанта: "У нас 30 человек в роте во всей осталось... Как тут не пить?!" (перехоплення ГУР)

Російський окупант, який воює на Донеччині, розповідає про великі втрати в підрозділі, відсутність сну по кілька діб і алкоголь у якості "антистресу". Про це свідчить перехоплення його розмови з матір’ю, опубліковане Головним управління розвідки (ГУР) Міноборони України 5 грудня.

"Четверо суток не сплю... У нас тут 30 человек в роте во всей осталось", – зізнається рашист.

"Соплей нету пока?" – цікавиться мати здоров’ям сина.

І чує у відповідь, що в цьому плані в нього наразі "все нормально" – завдяки алкоголю.

Окупант розповідає, що в якості "антидепресанту" всі в підрозділі вживають алкоголь: "Как тут не пить?! Тут только пить и надо!"

Раніше було опубліковано перехоплення, в якому російський окупант заявив, що у військах рашистів назріває бунт через холод і нестачу їжі

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті