ЗСУ за добу знищили 3 зенітних комплекси та 2 склади боєприпасів окупантів - Генштаб

Збройні сили України за минулу добу знищили 3 зенітні ракетні комплекси та 2 склади боєприпасів окупантів. Про це 3 жовтня у вечірньому зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Авіація Сил оборони завдала 19 ударів. Підтверджено ураження двох опорних пунктів, чотирнадцяти місць зосередження озброєння та військової техніки, а також трьох зенітних ракетних комплексів противника", - повідомили українські військові.

Також протиповітряні сили України підтвердили збиття вертольота Ка-52 та штурмовика Су-25.

Своєю чергою, ракетні та артилерійські частини Сил оборони за добу знищили чотири пункти управління та сімнадцять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки. Також своїм вогнем українські війська знищили два склади з боєприпасами та матеріально-технічними засобами, два об'єкти протиповітряної оборони, а також десять інших важливих об'єктів противника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові на Донеччині за один удар знищили 20 одиниць військової техніки окупантів.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті