ЗСУ на півдні знищили понтонну переправу, 12 танків Т-72 та понад 200 окупантів

Українські війська на півдні за добу знищили понад 200 окупантів, а також 12 танків Т-72 та 18 одиниць автобронетехніки. Про це 1 вересня у Facebook повідомляє Оперативне командування "Південь".

"Наша авіація завдала 24 ударів по місцях зосередження противника, його сил і засобів, командних та опорних пунктів, логістичним центрам, транспортним коліям та бойовим позиціям", - повідомляють представники ЗСУ.

Крім цього удари по ворожих пунктах управління, станціях радіоелектронної боротьби, реактивних систем залпового вогню та засобів ППО. Окремо наголошується на знищенні чергової понтонної переправи рашистів – цього разу в районі Дар'ївки.

Підтверджені втрати ворога склали 201 рашист, 12 танків Т-72 та 18 одиниць автобронетехніки.

"Влучно знищено важку вогнеметну систему "Солнцепек", зенітно-ракетний комплекс "Бук-М3", п'ять гаубиць "Мста-Б", самохідна гаубиця "Акація", дві самохідні артустановки, три мобільні міномети", - зазначають у ОК "Південь".

Повідомляється також про знищення шести складів ворожих боєприпасів у Бериславському, Генічеському та Херсонському районах, а також командних пунктів 331 парашутно-десантного та 56 десантно-штурмового полків.

Раніше повідомлялося, що Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті