Ворог накрив вогнем три райони Дніпропетровщини, є загиблий, поранено дитину (ФОТО)

Ворог обстріляв три райони Дніпропетровської області в ніч на 19 серпня. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у своєму Телеграм-каналі.

"Ніч масових ворожих атак, – написав Резніченко. – Російська армія накрила вогнем одразу три райони – Криворізький, Синельниківський та Нікопольський".

Він підкреслив, що в Апостолівській громаді Криворізького району росіяни вбили 36-річного чоловіка.

Уточнюється, що окупанти обстріляли громаду з "Ураганів". У селі Перше Травня понівечене житло, газогін та лінія електропередач.

По Великій Костромці Зеленодольської громади, як підкреслює Резніченко, били зі ствольної артилерії. "Є руйнування, люди не ушкоджені", – написав голова ОВА.

Він також повідомив, що в Межівській громаді Синельниківського району поранений 12-річний хлопчик.

"Він просто спав удома, коли у його будинок прилетіли снаряди з російської РСЗВ "Торнадо С", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що дитина перебуває в лікарні, її прооперували.

Підкреслюється, що на центр Нікополя вночі ворог направив 10 снарядів зі ствольної артилерії. У місті пошкоджені до 20 багатоповерхівок, близько 10 магазинів, ліцей, банк та автобусна зупинка, а також виведено з ладу лінію електропередач.

Раніше повідомлялось, що рашисти обстріляли Харків та Миколаїв.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті