У росії стартував осінній призов до армії

У росії відповідно до указу диктатора путіна 1 листопада розпочався осінній призов на військову службу. Він триватиме до 31 грудня 2022 року, - повідомляє "Медуза".

Призову на військову службу підлягають 120 тисяч осіб, що менше, ніж восени 2021 року, коли до армії хотіли призвати більше 127 тисяч осіб.

Осінній заклик розпочався на місяць пізніше, ніж звичайно. Його початок перенесли через «часткову мобілізацію», оголошену в росії 21 вересня. Наприкінці жовтня влада РФ заявила, що мобілізацію завершено, при цьому президент не підписував відповідний указ.

У Генштабі РФ заявили, що не відправлятимуть строковиків осіннього призову на війну в Україну або службу в анексовані регіони. Американський Інститут вивчення війни вважає, що так Міноборони РФ намагається обдурити росіян, щоб запобігти спробам ухилення від призову.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті