В окупованих Ровеньках у ДТП зіткнулися 4 авто, включно з військовим "Урал". Постраждали діти 7 і 13 років

Чотири транспортні засоби, включно з військовим "Уралом" окупантів, зіткнулися в ДТП в окупованих Ровеньках Луганської області ввечері 25 січня. Про це, "призначивши винним" водія легкового цивільного авто, повідомило "МВС ЛНР" у Телеграм 26 січня.

"25 січня 2024 р. приблизно о 17 годині в м. Ровеньки водій 1982 р. н., керуючи автомобілем Renault Traffic, вибрав швидкість, яка не відповідає дорожній обстановці і метеорологічним умовам, і допустив наїзд на автобус Paz, що стояв на дорозі і, виконуючи поворот ліворуч, надавав перевагу в русі зустрічному транспорту. Після чого водій автомобіля Renault скоїв зіткнення з автомобілем "Урал", що виконував об'їзд автобуса. Тим часом водій 1972 р.н., керуючи автомобілем Daf (тягач сідельний), наближаючись у попутному напрямку до автомобілів, які зіткнулися, здійснив виїзд на зустрічну смугу, водночас допустив наїзд боковою частиною причепа на автомобілі Renault й автобус, що стояли", - пише окупаційне міністерство. 

Зазначається, що внаслідок ДТП постраждали і були госпіталізовані двоє дітей-пасажирів автобуса Раz - 7 і 13 років. 

Раніше повідомлялося, що в Луганську під час ДТП за участю російських військових на пішохідному переході збили жінку.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті