В Одесі уламки збитих дронів впали на яхт-клуб та знищили вітрильну школу

Сили ППО збили усі повітряні цілі під час дронової атаки росіян на південь України вночі 17 жовтня, проте уламки збитих "Шахедів" впали на яхт-клуб в Одесі. Про це повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня.

"Уламки одного із збитих БпЛА впали в  яхт-клуб Одеси, де зруйновано будівлю школи вітрильного спорту та ангар зберігання майна, пошкоджено цивільні приватні катери та яхти", - йдеться у повідомленні. 

Обійшлося без жертв і постраждалих.

Військові уточнили, що вночі ворог спрямував з кримського мису Чауда шість дронів-камікадзе типу "Shahed-136", які заходили на удар по Одещині з акваторії Чорного моря.

Як повідомлялося, за ніч українські захисники збили російську ракету Х-59 та всі шість "Шахедів". 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті