В Авдіївці "Білі Янголи" врятували жінку з палаючого магазину. І двох собак із котом

Екіпаж “Білий Янгол” врятував у Авдіївці Донецької області жінку з палаючого магазину. Про це повідомила пресслужба МВС.

"Серед дня окупанти відкрили вогонь по житловому кварталу міста. Снаряди влучили в крамницю, де перебували мирні мешканці. У підвалі під завалами опинилася працівниця магазину, яка не мала змоги вибратися.  На допомогу прибули «Білі янголи». Поліцейські намагалися через двері крамниці потрапити до підвалу, але їм завадило полум’я. Надягнувши протигази, правоохоронці шукали інші рятівні напрями. Єдиним шляхом для порятунку залишалася стінка підвалу, яку слід було розбити", - йдеться у повідомленні.

«Білі янголи» спільно з містянами намагалися якнайшвидше врятувати жінку, адже не знали в якому вона стані. Завдяки спільним зусиллям містянка та двоє собак і кіт були звільнені з пастки.

Статті

Луганськ
08.06.2024
10:11

Життя чи спогади. Луганський щоденник

Подруга з України питає, як ми живемо. І я відповідаю чесно: добре – їжа, робота, плани. "Хіба краще, ніж 10 років тому?" – не вірить вона. Не можна порівнювати. Не можна проводити паралелі. Це нічого не дасть. Це як порівнювати себе у 20 та 40...
Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Всі статті