У Рубіжному через відсутність зв'язку для виклику "швидкої" треба йти до лікарні. Одна хвора вже не дочекалась

Через відсутність мобільного зв'язку в Рубіжному для виклику "швидкої" треба йти до лікарні. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 15 грудня.

"За відсутності мобільного зв’язку в окупованому Рубіжному для виклику автівки швидкої допомоги треба йти до лікарні. Враховуючи протяжність міста, це займає значний час. Тиждень тому хвора жінка не дочекалася лікарів", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що "швидка" дістається до хворих більше трьох годин.

Раніше повідомлялось, що окупанти в "ЛНР" у "тестовому режимі" запускають мобільний інтернет. За винятком кількох населених пунктів, в тому числі Рубіжного.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті