У Ростовській області РФ розшукують учасника "СВО", який жорстоко вбив двох фермерів із відрізанням вух

У російській Ростовській області поліція розшукує 32-річного учасника війни проти України Артема Букотіна за підозрою в жорстокому вбивстві двох фермерів, - пише низка росЗМІ та пабліків.

Зазначається, що 2 квітня 41-річний головний інженер сільськогосподарського кооперативу "Верхоломівський" Андрій Лікольд і співробітник кооперативу 52-річний Юрій Московій приблизно о 16:30 виїхали з хутора у напрямку в бік Волгодонська. Андрій Лікольд був за кермом "Міцубісі Аутлендер" білого кольору, Юрій Московий - за кермом ВАЗ-21200 сіро-зеленого сріблястого кольору. З цього часу вони перестали виходити на зв'язок.

Родичі зниклих чоловіків одразу звернулися до поліції. Поліцейські почали прочісування околиць хутора Верхоломів і прилеглих до нього полів. І 4 квітня були зроблені страшні знахідки.

У річці Сал виявлено втоплені автомобілі, що належали зниклим напередодні двом жителям хутора Верхоломів. Понівечені вбивцями тіла зниклих Андрія Лікольда і Юрія Московія також виявили в річці Сал.

За словами джерела "Блокнота", з багажника "Міцубісі Аутлендер" було витягнуто тіло Андрія Лікольда. Спотворене тіло було зв'язане по руках і ногах. Вбивця або вбивці перерізали Андрію Лікольду горло і відрізали вуха. За 200 метрів від "Міцубісі" в річці Сал було виявлено і ВАЗ 21200 Юрія Москового. Тіло Юрія Москового знайшли трохи пізніше і не в машині, а в річці.

Разом із Букотіним розшукується високий чоловік зі світлим волоссям, який може представлятися Олексієм, випливає з орієнтування на підозрюваних.

Відомо, що Букотін воював в Україні з вересня по грудень 2022 року і з січня по березень 2023 року і навіть отримав медаль "За відвагу".

Як пише ТКГ "Агентство", у Букотіна раніше вже були проблеми із законом. Він був судимий за викрадення машини 2014 року, випливає з даних витоків. Також у 2003 році мешканка селища Зімовники заявила в міліцію про те, що Букотін (йому на той момент було 11 років) примушував її восьмирічного сина до анального сексу.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті