У росії заарештовано генерала Суровікіна - ЗМІ

Заступника командувача об'єднаного угруповання російських військ в Україні генерала Сергія Суровікіна заарештовано. Цю інформацію The Moscow Times повідомили два джерела, близькі до апарату Міноборони РФ.

Офіційно відомство ніяк не коментувало цих відомостей.

"Там історія з ним була не "ОК". Для влади. Більше нічого не можу говорити", - прокоментувало причину арешту одне з джерел.

"Будуть новини в контексті Пригожина. Мабуть, він [Суровікін] обрав сторону [Пригожина під час заколоту], і його за яйця хапали", - сказало друге джерело.

На запитання про те, де зараз перебуває генерал, він відповів: "Цю інформацію в нас навіть внутрішніми каналами не коментують".

Чутки про арешт Суровікіна раніше опублікував військовий блогер Володимир Романов. За його інформацією, генерала заарештували ще 25 червня - наступного дня після спроби військового перевороту засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

За його даними, Суровікін перебуває в СІЗО "Лефортово".

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті