У Польщі перекинувся автобус з українцями, троє людей у лікарні

У Люблінському воєводстві Польщі пізно ввечері у четвер зазнав аварії автобус із громадянами України, троє з них госпіталізовані. Про це повідомляє RMF24, пише "Європейська правда".

ДТП сталася неподалік від кордону з Україною – в районі населеного пункту Вішніце на регіональній дорозі №812. Автобусом подорожували 26 осіб, за кермом був 63-річний водій.

За попередніми висновками поліції, на повороті автобус занесло, після чого він проломив обмежувальний бар’єр на узбіччі й перекинувся на правий бік, вдарившись у дерево.  

Після аварії трьох пасажирів госпіталізували, серед них 80-річна жінка.

Інших пасажирів автобуса тимчасово прихистили у Вішніце до часу, поки їх забере інший автобус. 

Перевірка засвідчила, що водій був тверезим. У поліції припускають, що він їхав швидше, ніж мало бути за складних умов на дорозі. 

Минулого тижня одна людина загинула і троє отримали травми внаслідок зіткнення пасажирського потяга та вантажівки на залізничному переїзді у Великопольському воєводстві.

Статті

Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Всі статті