Мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП в Польщі, одна людина загинула

Мікроавтобус із девятью громадянами України потрапив у ДТП на польсько-українському кордоні, внаслідок чого одна людина загинула, решта - отримали травми. Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко у коментарю Суспільному 21 грудня.

"За наявною інформацією, мікроавтобус із 9 пасажирами-громадянами України зіштовхнувся з вантажівкою, яка стояла у черзі на проходження прикордонного контролю", — зазначив Ніколенко.

Також він повідомив, що один громадянин загинув, а решта вісім зазнали травм різного ступеня тяжкості. Їх доправили до лікарні.

Генеральне консульство України в Любліні надає допомогу громадянам, що потрапили у дорожньо-транспортну пригоду на польсько-українському кордоні.

"Українські консули взаємодіють з польськими правоохоронцями задля з'ясування всіх обставин аварії та вживаються заходи для репатріації тіла загиблого. Вирішується також питання доправлення пасажирів до України іншим транспортом", — додав речник МЗС.

Як повідомлялось раніше, у Словаччині перекинувся автобус з України із 53 пасажирами.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті