У Покровську готують до відкриття офіс міжнародної організації "Лікарі світу"

Офіс міжнародної гуманітарної організації "Лікарі світу" буде відкрито у Покровську на початку наступного року. Про це місія повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

Організація працює у багатьох країнах світу, надаючи невідкладну та довгострокову медичну допомогу найбільш уразливим категоріям населення. 

"Одним із ключових напрямків діяльності "Лікарів світу" є надання соціальної, медичної та психологічної допомоги, а також проведення тренінгів самодопомоги для людей та медичних працівників", - розповів представник голови філії “Лікарі світу” в Україні Девід Шустер.

За даними Покровської МВА, однією з актуальних проблем є нестача медичного персоналу через евакуацію та мобілізацію лікарів. Крім того, міські лікарні потребують додаткових розхідних матеріалів для надання допомоги мешканцям.

"Окрім цього, функціонує реабілітаційне відділення, для якого потрібне нове обладнання. Перинатальний центр Покровської КЛІЛ є унікальним та єдиним у Донецької області, потребує оновлення кувезів для недоношених дітей. У зв'язку із загостренням ситуації із COVID-19 є необхідність мобільного відеографа для моніторингу стану легенів пацієнтів", - зазначили в адміністрації.

Як повідомлялося, громадська організація з Покровська розробила дорожню карту для ветеранів, яка допоможе отримати протезування.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті