ВПО з Мелітополя у Запоріжжі можуть пройти бізнес-навчання й отримати допомогу в написанні грантової заявки та реєстрації бізнесу

Переселенці з окупованого Мелітополя та мелітопольського району, які мешкають у Запоріжжі, можуть пройти навчання для ведення власного бізнесу, а також отримати допомогу в написанні грантової заявки й реєстрації бізнесу. Навчання відбудеться у червні-серпні, повідомили на сайті Мелітопольської міської ради 9 травня.

"Громадська організація "Агенція розвитку Мелітополя " проводить набір серед ВПО для навчання започаткування власної справи; написання грантів на власну справу ("єРобота")", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наданою можливістю можуть скористатись мелітопольці та жителі Мелітопольського району, які наразі мешкають у місті Запоріжжя.

"В рамках проєкту на вас чекають цікаві кейси щодо реєстрації та успішного ведення бізнесу, реально працюючих бізнес-моделей. Кожен учасник отримає 10 годин менторської підтримки", - повідомляють організатори навчання.

Для участі у проєкті треба заповнити онлайн-форму реєстрації за посиланням. Після реєстрації кожен учасник отримає розклад навчань. Тривалість навчання - три місяці (червень-серпень).

Підкреслюється, що слухачам курсів допоможуть написати грантову заявку, подати її й зареєструвати власний бізнес, а також нададуть фаховий супровід під час реалізації проєктів.

Раніше повідомлялось, що переселенці з Мелітополя у чотирьох містах України отримали сертифікати на продукти, а також подарункові бокси для дітей.

Статті

Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Всі статті