У міноборони РФ звітували про чергове "припинення спроб": уночі БПЛА атакували п'ять регіонів РФ, щонайменше одна атака - у районі НПЗ

П'ять російських регіонів зазнали атак дронів у ніч на 2 травня. Про це повідомило міноборони РФ у Телеграм, а також видання "ASTRA" 2 травня.

"Протягом минулої ночі припинено чергові спроби київського режиму здійснити низку терористичних атак із застосуванням БПЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації", - пише відомство країни-агресора. 

Черговими засобами ППО було знищено та перехоплено 12 українських БПЛА, з яких: п'ять - над територією Брянської області, один - над територією Курської області, один - над територією Бєлгородської області, два - над територією Ростовської області та три - над територією Краснодарського краю.

Водночас "ASTRA" пише, що удар дронами в Краснодарському краї припав у районі одного з НПЗ. 

"БПЛА атакували вночі селище Афіпський у Краснодарському краї. За словами місцевих жителів, 3 вибухи пролунали в районі 3 години ночі. За 3 кілометри від селища Афіпський - селище Нефтекачка, в якому розташований "Афіпський НПЗ". Офіційно влада атаку не коментувала", - пише “ASTRA”.

«Дрони довго дзижчали, потім спалахи яскраві, і за будинком навпроти був стовп диму. Так три рази. Скільки разів прилітало, звичайно, так близько дронів я не чула ще", - цитує видання повідомлення місцевої мешканки. 

Раніше повідомлялося, що внаслідок атаки безпілотника в Росії загорівся Рязанський НПЗ.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті