У Мелітополі окупанти затримали трьох підлітків, звинувативши у "терактах на замовлення СБУ"

Російські загарбники затримали в окупованому Мелітополі Запорізької області трьох підлітків за звинуваченням у "роботі на СБУ". Про це 21 грудня повідомив у Телеграмі мер міста Іван Федоров.

"Пропагандисти розповсюджують "легенду": начебто хлопці організували декілька терактів. Передавали інформацію про переміщення ворожої техніки та базуванні військ. А ще начебто стежили за одним з колаборантів, аби закласти вибухівку у його під'їзді", - написав Федоров.

За твердженням окупантів, ще двоє учасників "цієї групи" нібито загинули під час вибуху саморобного пристрою.

"Цинізм рашистів не знає меж. Не в змозі подолати спротив на тимчасово окупованих територіях, вони вже полонять дітей, які під тортурами швидше зізнаються у всьому, що скаже ворог. Маємо звільнити наших людей. Та не допустити знущання над нашими дітьми!", - зазначив міський голова.

Як повідомлялося, партизани в Мелітополі підірвали вантажний потяг, який возив окупантам паливо й боєприпаси.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті