У легіоні "Свобода Росії" заявили, що "паралізували" військових РФ у Тьоткіному

У селищі Тьоткіно Курської області та на його околицях тривають стрілецькі бої, російські окупанти там "паралізовані". Про це LIGA.net розповів речник легіону "Свобода Росії" доброволець Олексій Барановський.

"У Курській області у них там усе паралізовано, вони тільки-тільки буквально починають оговтуватися, перегруповуватися. Зараз тривають активні стрілецькі бої й у самому Тьоткіному, і на його околицях", – сказав він.

За словами Барановського, бійці ЛСР знищили кілька одиниць бронетехніки противника.

"Дві повністю вигоріли, ще кілька одиниць пошкоджено, але не вибухнули вони. У будь-якому разі, вони не на ходу", – розповів він.

Водночас знищено два міномети на російських позиціях і дві гаубиці Д-30.

"Цієї шкоди ми завдали за допомогою дронів і мінометних атак. Як мінімум десяток поранених з боку російської армії. Убитих ми наразі не можемо верифікувати, але як мінімум десяток – санітарні втрати", – зазначив Барановський.

Він додав, що бойові дії наразі тривають також у Бєлгородській області.

Нагадаємо, раныше РДК, легіон "Свобода Росії" і "Сибірський батальйон" виступили зі спільним зверненням до губернаторів Курської та Бєлгородської областей.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті